top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Doğal lens nedir? Hangi lensler daha doğal durur?



Lens kullanacakların önceliklerinden biri olan lensin doğal görünmesi isteğidir.Kimi çarpıcı renkler olsun derken kimi oldukça sade hem güzel hem de lens olduğu belli olmayan doğal lens dediğimiz lensleri talep ederler.

Öncelikle hareli lensler haresiz lenslere göre daha doğal görünüm vermektedir.

Çünkü yapı olarak kendi göz yapımıza benzemektedir.



Renkli lens kullanıcılarının beklentileri öncelikle doğal durması ve herhangi gözü rahatsız edecek bir sıkıntı oluşturmamaktadır. Bu özellikleri karşılayan lens tipi olarak hareli (çerçeveli) lensler ve silikon lensler mevcuttur.



Mavi renkler ve bu renkli tonlar çarpıcı tonlar olduğu için genellikle hareli tercih edilir çünkü hare renkli lensi daha doğal gösterir. Haresiz mavi lens ise direkt kendini belli eden, çok da doğal durmayan fakat göz alıcı renklerdir.

Doğal durmasını göz ardı edip çarpıcılığı göz önünde bulunduran kişiler haresiz mavi lens de tercih ediyor.


Lausel doğal mavi lens;


Sizler kadar bizler de en estetik en doğal ve en göz alıcı lens renklerini size sunuyoruz. Lausel olarak en sevilen mavilerimiz olan venüs, fire blue, eagean blue sizlere hem doğal hem masmavi göz rengi sunuyor.


hareli yapısı ve renk tonuyla en sevilen doğal mavi lenslerimiz arasındadır. Özel casablanca serisi içerisindedir.Yıllık üretimdir.


Fire blue; Açık yenilerin ve yine doğal mavi talep eden kişilerin tercihlerinden biridir. Hareli yapısıyla okyanusumsu doğal mavi bir renge sahiptir. 3 aylık kullanımı mevcuttur.


Eagean blue; Gözü büyük gösterir, masmavi gözler için tercih edilen lenslerden biridir. Hareli yapısından dolayı da doğal görünüm sunar.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page