top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Esmer tenlere hangi renk lens yakışır?

Esmer tenlere hangi renk lens yakışır?


Lens seçiminde lens renginin yüzde doğal durması oldukça önemli bir konudur.Renkli lensler sayesinde kişi kendi gözünden farklı olarak istediği renkli göze kavuşur. Mutlaka doğal tonlar seçilmelidir. Bu durumda ten faktörü de önemli rol oynuyor. Esmer tene hangi renkler yakışır? Esmer tende doğal duran lensler hakkında bilgi vereceğiz.


Esmer kişiler hem göz sağlığını korumak için hemde estetik açıdan hoş durması için yani esmer tene yakışan lens isteyenler genelde ten renginin karşıtı bir lens seçmelidir.

Bu kişi için oldukça doğal bir görünüm verecektir.


Yeşil tonları da esmer tene yakışan renkler arasındadır önemli rol oynar. Yeşil tonları genelde ten rengini ortaya çıkarır.

Yine esmer tene yakışan renklerden biri renkli istemeyen ve doğal görünüm isteyen kişilerin tercihi hazel rengi.



Hazel rengi kahve tonlarında, gün ışığında bal sarısı yansımalı doğal bir lenstir. Haresiz hazel renginde lens çevresinde ince kalın çizgiler yoktur. Düz haresiz hazel rengi olarak geçer.



Haresiz hazel renginde lens etrafında çerçeve yok demiştik. Hareli hazel renginde ise göz çevresinde çizgiler bulunur bir çerçeve vardır. Kimi lens kullanıcısı hareli tercih ederken kimi ise haresiz tercih eder.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page