top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Göz Lensi renkleri ve En doğal lensler, Gümüş gri lens,

Göz Lensi renkleri ve En doğal lensler, Gümüş gri lens,

Göz lensi renkleri birçok firma tarafından üretilmekte olup birçok yapıya ve desene göre ayrışmaktadır. Hareli ve haresiz olmak üzere ilk başta iki yapıyla akrşımıza çıkar daha sonra doğallığı, pupil yapısı alt başlığında incelenir. Göz lensi renkleri lausel lens firmasının opak ve doğal lensleriyle sizlere farklı bir göz rengine sahip olmanızı sunar. Lausel lens bu noktada harel ve haresiz daha sonra dar pupil veya geniş pupil olmak üzere bir çok yapıda size yardımcı olur. Göz lensi renkleri kişinin saç tonu, makyajı rimeli, kirpikleri vb bir çok faktörde ayrıntıyı gösterir.

Göz lensi renkleri bir çok farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. En doğal renkli lens, dikkat çekici renkli gibi ayrıştırılabilir. Gümüş gri lens Lausel Lens silver gray rengi olarak karşımıza çıkar hareli olan silver gray gümüş gri lens arayanlar için vazgeçilmez bir ton oluşturabilir. Pearl rengi lens ise lausel lens haresiz yapıda olan gümüş gri lens olarak karşımıza çıkar.

Lausel Lens renkleri freshlook renkleri gibi değildir. Freshlook renkleri eskiden çok tercih edilen renkler olmasına rağmen artık doğallık bakımından yoksun olduğu için müşterilerce tercih edilmemektedir. Tabi alışmış müşteriler mevcuttur. Yeni nesil renkli lensler freshlook renkleri gibi değildir hem yapısı hem dizaynı bunu ortaya koymaktadır. Lausel lens bu noktada renkli lens olarak freshlook renkleri ile tamamen farklıdır.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page