top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Hangi Renk Lens Kime Yakışır?

Hangi Renk Lens Kime Yakışır?

hazel Renkli Lens Esmer Olan İnsanların Saçlarını Ve Kaşlarını Daha Çok

Günümüzde özellikle gençler tarafından lens kullanımı bir hayli arttı. Lens alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kural alacağınız rengin ten renginize ve saç renginize uyum sağlamasıdır. Her renk lens herkese yakışmayabilir. Klasik diğer lenslerden farklı olan hazel renkli lens gençler tarafından epey bir rağbet görmektedir.

Mavi Lens Kimlere Yakışır?

Şüphesiz herkesin sevdiği lens rengi mavi renkli lens yıllardan beri neredeyse en çok satılan renklerden bir tanesi mavi renkli lens en çok sarışınlara ve kumrallara yakışmaktadır fakat mavi renkli lens takmak için illa sarışın ya da kumral olmanıza gerek yok esmerseniz de size en çok uyan mavinin tonunu bulup mavi renkli lens takabilirsiniz. Koyu renk mavi lensler esmerleri daha çok yakışmaktadır.

Yeşil Lens Kimlere Yakışır?

Birçok kişiye yakışan ve bir hayli rağbet gören yeşil renkli lens özellikle kızıllara çok yakışıyor ve ayrı bir hava katıyor. Aynı zamanda yeşil renkli lens kumral olan insanlara da bir hayli yakışıyor ve çekici görünüyor. Yeşilin birçok tonu olduğu gibi yeşil renkli lens de birçok tona sahiptir. Bu nedenle yeşil renkli lens alırken tonlarına dikkat ederek almalısınız.

Hazel Lens Kimlere Yakışır?

Lens renk kategorisine daha sonradan dahil olan ve epey bir rağbet gören hazel renkli lens en çok esmer olan insanlara yakışmaktadır, hazel renkli lens esmer olan insanların saçlarını ve kaşlarını daha çok ortaya çıkarır ve daha çekici bir görünüme kavuşturur. Ayrıca hazel renkli lens diğer renk lensler gibi fazla tonu olan lens çeşidi değildir.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page