top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıilhan talha komuroglu

LAUSEL LENS CASABLANCA

Güncelleme tarihi: 28 Ağu 2020

Lausel Lens firmasının kısa zamanda siz değerli müşterileirmizden olumlu dönüşler alması sonucu yeni oluşumlara dair adımlar atmayı planlayan firma lens alanında bazı farklı ürünler ele alarak Sektörde Lausel Lens isminden Söz ettirmeye Başlamıştır. Bu noktada yenilikler ile müşterilerine daha farklı deneyimler yaşatmaya çalışan firma Kozmetik ve Tıbbi alanda Daha farklı ham maddeler ile özel tasarımlar gerçekleştirmeye başlamıştır.


Bu noktada Casablanca serisi ile dar pupil ile farklı renklerin bir aradaki harmonizasyonunu sizlere sunmaktadır. Lausel Lens Bu Casablanca serisi ile şimdilik müşterilerine 3 renkle Hizmet verirken olumlu dönüşlerle birlikte serisine 3 farklı rengi daha katacağının sinyallerini vermektedir.


Casablanca serisinin özel silicone ham maddeden yapılmış olması müşterilere daha bir rahatlık sunarken yıllık olarak üretilmesi müşterilerin isteklerini karşılar niteliktedir.






6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page