top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Lausel Lens Diamonds Seri



Lausel lens renkli lenste sürekli kendini yenileyen, sizler için en farklı en güncel renkleri sunan daima çeşitlilik ve kaliteden yana olan lens markasıdır. Renkli lens diyince aklımıza yeşil,mavi öncelikle gelse de renkli lensler çok kapsamlıdır. Her rengin bambaşka şekillerde farklı tonları mevcuttur.

Lausel lens renkli lensler seri olarak klasik seri, casablanca serisi olarak mevcuttu. Casablanca serisi sadece yıllık üretim olarak mevcutken klasik seri renkleri hem üç aylık hem de yıllık olarak mevcuttur.


Bu seriye yeni diamonds serisi eklenerek renkler üç seride kategorize edilmiştir. Peki diamonds serisinde hangi renkler mevcut?

Diamonds serisindeki renkler azure, blueberry, Carolina,cloud,shadow ve cactus olmak üzere altı renkten oluşmaktadır. Renkler mavi,yeşil ve gri renklerinin değişik tonlarını oluşturmaktadır.

Üç aylık ve yıllık olarak kullanımı mevcuttur. Hem hareli hem haresiz renkler serisidir. Cactus yeşil renginin haresiz şekliyken carolina mavi renginin hareli şeklidir. Shadow gri renginin köyü haklıyken cloud rengi yine gri renginin daha açık ve hareli şeklidir. Diamonds serisi gelir gelmez oldukça hızlı şekilde ilgi görmüş,lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page