top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Lausel Lens Renkleri

Lausel Lens Renkleri


Lens, göz bozukluklarında özellikle de ileri derecede miyop durumlarda göz camının kalınlaşması durumunda kullanılan tercih edilen optik mercek olarak bilinir. Lens kullanımını göz bozukluğu olmayan bireyler de doğal göz renklerini tercih ederek kullanabilmektedir.

Bireyler bu konuda en iyi ve en kaliteli markaları tercih etmektedir. www.opticsunn.com sitesi çok özel seçenekleriyle lausel lens casablanca ürünlerini satmaktadır. Bu marka lens konusunda renk tonlarıyla çığır aşmış durumdadır.

Sitede bu sebepten dolayı insanların tercihlerine karşılık vermektedir. Casablanca serisinde hareli yeşil lens ve haresiz mavi lens seçenekleri fark yaratmaktadır.

Eğer siz de lens kullanan bir bireyseniz lens seçeneklerine bu siteden ulaşabilirsiniz.

Lausel Lens Markası Classics Serisi Renk Tonları Nelerdir?

Gözler, anlamlı bakışlarla insanları en iyi ifade eden vücut dilindeki en önemli organdır. Gözlerin renkleri ise ifade özgürlüğünü, kişiliği, anlatmak isteneni konuşmadan bile belli eder.

Göz bozukluğu olanlar gözlük camının kalınlaşması nedeniyle zaten özel lens renklerini sağlık açısından da kullanmaktadır. Bu sebepten dolayı olmasa bile anlamlı bakışlara sahip olmak, kişiliği gözlerde yansıtmak isteyenler de renkli lensler tercih etmektedir.

Klasik serisi dendiğinde akla lausel lens casablanca alanının klasikleşmiş renk tonları gelmektedir. Opticsunn sitesini ziyaret ettiğinizde doğal renklerle karşılaşacaksınız. Bu renklerin güzelliğini gördüğünüzde hayran kalacaksınız. Sağlık olarak da göze hiç bir zarar vermeyen şekilde lensler üretilmiştir.

Bir çok kişi lens seçiminde hareli ve haresiz renkli lens konusunda kararsız kalmaktadır. Elbette ki ikisi arasında farklar vardır. Seçime karar verirken kullanıcının zevki de büyük önem arz etmektedir.

Hareli lensler şık duruşuyla son yıllarda moda olmuştur. Bu lens göz çevresinde belirgin siyah bir çerçeve oluşturur. Haresiz lensler ise, gözün kendi doğal olan hareli görüntüsünden yararlanmaktadır.

Klasik serisinde ise bu konuda hareli yeşil lens ve haresiz mavi lens göze çarpan seçenekleri oluşturmaktadır.

Markanın klasik serisinde yer alan göze çarpıcı rengi veren lens tonları:


l Classics navy blue

l Classics mocha

l Classics coin gray

l Classics pearl

l Classics silver gray

l Classics olive

l Classics mint

l Classics lemonade

l Classics aloevera

l Classics fire green

l Classics fire blue

l Classics hazel

l Classics egean blue

Markanın bu 13 klasik renk tonu lens kullanımında ön yargıları kırmaktadır.

Lausel Lens Markasının Classics Serisinin Renk Açıklaması

Lausel lens markası çeşitli seçenekleriyle her zevke, rahatlığa, şıklığa ayak uydurmaktadır. Seçeneklerinin çok çeşitli oluşu tercih sebebini oluşturmaktadır. Ayrıca kullanıcıların markadan memnun kalmakta ve hiç bir sorun yaşamamaktadır.

Markanın lens gruplarına ve kategorilerine www.opticsunn.com sitesi farkıyla ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitede lenslerin net görünümleri de yer almaktadır.

Lausel lens markasında classics kategorisi kadar lausel lens casablanca kategorisi de en az klasik kadar kullanılmaktadır.

Tercihleri ten renginize ve hangi renk tonunun gözlerinize uyum sağlayacağına göre karar verebilirsiniz. Maviyi sevenler haresiz mavi lens tercih ederek deniz mavisinin doğallığını gözlerine yansıtabilir.

Yeşili sevenler hareli yeşil lens tercih ederek çimen yeşilini siyah çerçeve ile gözlerine yansıtabilir.

Lausel lens markası classic serisi ile 13 farklı renk tonunu sunmaktadır. Bu renk tonları tarzınıza uygun olabilecek kapasiteleri içerir. Mocha ve hazel tonları ela renginin ihtişamını yansıtır.

Mınt ve olıve tonlarında yeşilin farklı yönünü göreceksiniz. Seri elbette ki mavi ve griyi de unutmamıştır. Gride coıngray, sılver ve pearl tonları yer almaktadır. Bu gri tonları griyi en kaliteli şekilde yansıtmıştır.

Mavi tonlarında seride dikkat çeken navy blue ve eagean blue tonlarıdır. Bu renk tonlarında siz de kendinize en uygun olan maviyi bulacaksınız.

Serinin özel tasarım renkleri de bulunmaktadır. Bu özel tasarımlarda ise gözler fıre blue ve fıre green renklerine çevrilmektedir. Bu sayede gözleriniz özel tasarımla mavi ve yeşili görmektedir.

Lausel Lens Markası Neden Tercih Edilmeli?

Bir çok kişi lens seçiminde neden lausel markasını tercih edeceğine dair cevaplar arayabilir. Öncelikle opticsunn sitesinde, markanın lausel lens casablanca renk tonlarını classic renk tonlarını hareli yeşil lens ve haresiz mavi lens renklerini görünce neden tercih etmeniz gerektiğini de anlayacaksınız.

Bir diğer tercih edilme noktalarını ise aşağıdaki özellikler oluşturmaktadır:


l Müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelmektedir.

l Teslimat oldukça hızlı yapılmaktadır.

l Lens kalitesi diğer markalardan çok daha iyidir. Dünyada görülmemiş doğanın renklerini tasarlamakta uzman bir firmadır.

l CE belgeli Avrupa standartlarına uygun belgeye sahiptir.

l Su geçirgenliği ve inceliği ile gözlerinizde lens olduğunu hissetmeyeceksiniz.

l Kendi göz renginiz bu markanın renk tonlarını kullandığınız sürece gözükmez. Doğal olan kullandığınız lensin rengi olacaktır.







Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page