top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Numaralı renkli lens zararlı mı? Blue lens, numarasız renkli lens

Blue lens mavi tonlarındaki lenslere verilen genel isimdir. Hareli ve haresiz seçenekleriyle blue lens mavinin her tonunda ve başka renklerle de geçişli olarak bulunabilir.Lausel lens birbirinden güzel blue lens seçenekleriyle karşınızda. En çok tercih edilen Navy blue rengimizi deneyin.

Numarasız renkli lens fiyatları kullanılan ham maddenin kalitesine boyama teknolojisine kullanım süresine göre değişmektedir. Kozmetik olarak ucuz fiyata alıcı bulan lensler genellikle CE belgesi olmayan kalitesiz göze zarar verebilecek ham madde ile üretilir. Bu lensler göz sağlığı açısından tehlike arzetmektedir. Numarasız renkli lens fiyatları göz sağlığı dikkate alınarak incelenmelidir. 3 aylık numarasız renkli lens fiyatları yıllık renkli lens fiyatlarına göre uygun olmakla birlikte son kullanma tarihi dikkate alınarak kullanılmalıdır.

Numaralı renkli lens zararlı mı? diye merak edenlerdenseniz bu yazımız sizin için. Numaralı renkli lens zararlı mı yoksa zararsız mı? Değişebilecek bir konudur. Bildiğimiz gibi şeffaf lensler doktor kontrolünde kullanılabilmektedir. Numaralı renkli lens sağlık açısından zararlı değildir. Önemli olan güvendiğiniz CE belgeli bir marka bulmak göz çapınızı ve numaranızı doktora ölçtürmek ve bu markaya başvurup lensinizi almaktır.Kozmetik alanında satılan numaralı renkli lens zararlı mı? sorusuna satıcıdan isteyeceğiniz avrupa birliği standartlarına uygun oldugunu belirleyen CE belgesiyle gözünüz için uygun olup olmadıgını sorgulayabilirsiniz.Lens almadan önce mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page