top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

Renkli lens neden Bulanık gösterir

Renkli Lens Neden Bulanık Gösterir?

Renkli lens bulanık göstere bilecegi durumlar vardır. Bunlar;

Lens gözde ortalanmış olarak durmuyor veya gözün beyazına doğru kaymış olabilir. Bu durumda lense parmağınızla hafifçe bastırarak masaj yapın ve göz kapaklarınız yardımıyla iterek tekrar yerine yerleştirin. Lens gözünüzden düşmüşse ve kısa ömürlü bir lens kullanıyorsanız yenisiyle değiştirin. Uzun ömürlü bir lens ise oldukça titiz bir şekilde lens solüsyonun ile birkaç defa yıkayın.

• Lensin üzerinde veya altında yabancı bir cisim olabilir. Bu durumda lensi çıkarıp solüsyon ile temizledikten sonra tekrar takın.

• Lensiniz yırtılmış veya hasar görmüş ise tekrar gözünüze yerleştirmeyin ve atın.

Lensler bulanık gösterebilir bu durumlara dikkat edilmesi gerekir.

izmir de renkli lens alabileceğiniz yerler vardır. özellikle tercih edilen lens izmir sitesi ve opticsundır. İzmir lens renkli lensinizi gün içinde hızlı bir şekilde teslim edip lenssiz kalmamanıza yardımcı olur. izmir lens renklerinin numaralı ve numarasız seçenekleri bulunmaktadır.

Ayrıca kullanıcılar lenslerde bulanık görme gibi problemler de yaşamamaktadır. memnuniyet oldukça fazladır. Opticsun firması içinde durum aynı şekildedir.

39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page