top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

RENKLİ LENS BAŞ AĞRISI YAPAR MI?

Teknolojinin hızla gelişmesi lens sektöründe de yenilikleri beraberinde getirdi. Gözünüzde sorun olsun ya da olmasın numaralı renkli lens, numarasız renksiz lens seçenekleri arasından dilediğiniz rengi seçebilirsiniz. Fakat bu seçim öncesinde mutlaka göz doktorunuza başvurarak yapılan göz muayenesi sonucunda reçetenizle birlikte lens satın almalısınız. Göz sağlığınıza zarar verecek seçimler yapmamak için orjinal markaların ürünlerini güvenilir alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz.
Günümüzde kullanımının artmasıyla birlikte en çok merak edilen sorular haline gelen “renkli lens zararlı mı?” ve “renkli lens baş ağrısı yapar mı?” sorularıdır.
Renkli lens zararlı mı? sorusunun cevabı doğru bir seçim yapıldığı sürece, doktor kontrolünde olduğu ve ayrıca doğru kullanıldığı sürece hiçbir zararı yoktur.
Renkli lens baş ağrısı yapar mı? sorusunun cevabi ise Refraktif hatalar, çift görme, göz yorgunluğu ve göz damlası gibi çeşitli belirtilere neden olabilir. Yanlış reçete giyiyorlarsa, kontak lens takan insanlar için baş ağrısı oluşturmada bir faktör olabilirler.Kontakt lens kullanan kişiler farklı faktörlerden dolayı baş ağrısı çekebilir. Baş ağrısının nedenlerinden biri presbiyopi, göz merceği elastikiyetini kaybettiğinden büyüdükçe görülen uzun görüşlü olabilir.
Bunların dışında sorulan bir diğer konu ise “renkli lens satan yerler?” sorusudur.
renkli lens satan yerleri tercih ederken kaliteli ürün olmasına CE sertifikasının olmasına dikkat edilmeli göz sağlığınızı riske atacak ürünler ve markalar seçilmemesine özen gösterilmelidir. Renkli lens satan yerler arasında kalitesine ve sertifikasına güvenebileceğiniz firmaları arasında Lausel lens de yer almaktadır.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page