top of page
Ara
  • LAUSEL LENS

TORİK LENS

Torik lens özel şekillendirilmiş bir kontakt lenstir. Standart kontakt lenslerin yüzeyi küreseldir, bir plaj topunun yanından kesilmiş bir dilimi gibi durmaktadır. Torik lensin şekli dikey ve yatay oryantasyonlar da farklı kırılma veya odaklanma gücü, lensin üzerinde muhtelif noktalarda, artar veya azalır…Torik lensler ayrıca başka görme düzeltmeleri içinde verilir ve her türlü kullanma programında bulunabilir. günlük teorik lensler, diğer kullan at torik kontakt lensler ve hatta renkli torik lens alabilirsiniz.
Torik kontakt lensler hem yumuşak hem de rijit gaz permeabl (RGP) veya sert lens maddelerinden yapılır. Torik lens seçimi yaparken kaliteli ve sağlıklı olmasına da ayrıca dikkat edilmelidir. Lausel lens olarak sahip olduğumuz CE bandrolu ve gelişmiş steril paketleme yöntemi, modanın takipçisi olmasının yanında insan sağlığına da verdiği önemi arz etmektedir.

Renkli Torik lenslerin diğer tüm renkli lenslerde olduğu gibi, görünüşünüz için doğru lensleri seçebilecek ve bu lensleri gözlerinize uygulayabilecek doktorunuz tarafından reçete edilmelidir. tonları ise kişinin zevkine, karakterine ve hatta yaptığı makyaja göre bile değişiklik göstermektedir. Renkli torik lenslerinin bir çok tonu bulunmkatadır.
En çok merak edilen lensler arasında Ela lens ve ela lens fiyatları sorusu ile karşılaşmaktayız. Lausel lens sitemizden kolaylıkla ela lens fiyatlarına ulaşıp kolayca lens satın alabilirsiniz. ayrıca birebir görüşme yaparak da lens satın alabilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Lausel Lens Mocha Rengi | Doğal ve Çekici Bakışlar

Lausel Lens Mocha rengi, doğal ve çekici bakışlar elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Bu renk, kahverengi, ela ve mavi gibi farklı göz renklerine sahip kişilere uyum sağlar. Lausel Lens Moc

lausellens renkleri, gözlük lensi renkleri, kontakt lens

Lausellens renkleri, gözlerinizi kişiselleştirmek ve kendinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Lausellens lensler, doğal göz renginizin tonunu zenginleştirmek veya tamamen değiştirmek için kullanıla

bottom of page